printedmattervirtualartbookfair2021- De grootste internationale digitale bijeenkomst ooit op het gebied van kunstgerelateerde publicaties. 
- Maak kennis met Valiz op onze speciale PMVABF pagina 


Wat: Printed Matter Virtual Art Book Fair 
Wanneer: 24—28 februari 2021 
Waar: online op https://pmvabf.org/
Georganiseerd door: Printed Matter,inc. 
Toegang: Gratis  

In februari organiseert Printed Matter zijn eerste Virtual Art Book Fair (PMVABF), met meer dan 400 exposanten uit meer dan 40 landen.
In de loop van vijf dagen zal PMVABF een online platform bieden waar bezoekers van de site kennis kunnen maken met nieuwe internationale publicaties. Daarnaast zijn er tientalleen gratis live en vooraf opgenomen programma's bij te wonen, kan er gechat worden met kunstenaars en uitgevers uit verschillende tijdzones, zijn er online conceren en vele andere mogelijkheden om onafhankelijke artistieke publicaties te leren kennen en aan te schaffen. 
Iedere PMVABF-exposant zal een eigen websitepagina hebben, waarop de bezoekers van de site kennis kunnen maken met hun publicaties door middel van video's, foto's en ander materiaal.  
De beurs gaat van start met een feestelijk openingsevenement op woensdag 24 februari. De opening is gratis digitaal bij te wonen en de site gratis te bezoeken.